Nyheder

 

JANUAR 2016

Birgit og Lars Rauff Hansen, Stoholm har færdiggjort den første af to stalde med Bolegg Terrace fra Vencomatic, hvor der i den første stald indsættes dyr ultimo januar, og leveres æg til DAVA Foods.

Lars har selv stået for det meste af råhus byggeriet.

Anlægget består af:

  • 25.500 skrabeægshøner i Bolegg Terrace SBN – KAT godkendt (januar indsætning)
  • 26.300 skrabeægshøner i Bolegg Terrace SBN – KAT godkendt (juni indsætning)
  • Prinzen SMART packer, stakker og pallet loader.

Vi ønsker jer lykke til med produktionen, og ser frem til et forsat godt samarbejde.

 

januar

 


DECEMBER 2015

Helge S. Hansen, Ålundgård

I ønskes tillykke med hønsestald nummer 2 fra Vencomatic – det andet hus er lige taget i brug og det første blev taget i brug i sommer. Anlægget er installeret i eksisterende stalde, ligesom opdrættet i foråret er ændret fra buropdræt til opdrætsstald med hejsbar slat. Staldene er Bolegg Terrace med plads til henholdsvis 18.500 og 17.300 høner.

Vi ønsker Helge og bestyrer Henrik lykke til med produktionen fremover.

 

aabildgaard

 


DECEMBER 2015

Vi ønsker Resi og Peter Jensen, Elviggård tillykke med det nye hønsehus. Huset er nybygget skrabeægsstald med plads til 36.000 KAT godkendte høner Lohmann Brown Lite. Hønerne kommer til at gå i inventar fra Big Dutchman Natura Step, hvor der er 4 rækker. Vi ønsker jer al mulig lykke til med den nye stald, som tages i brug inden jul.

 news-1

 


NOVEMBER 2015

Per Kruse, salgschef for inventar, har søgt nye udfordringer og starter 1. januar 2016 som Landbrugschef hos DAVA Foods. Det er vi naturligvis rigtig kede af, men ønsker samtidig Per al mulig held og lykke i det nye job – og glæder os til det nye fremtidige samarbejde. Hos Triova har Per hidtil primært arbejdet i inventarafdelingen, men har også en del af tiden arbejdet med rugeri og produktionsrådgivning.

Glen Nielsen overtager indtil videre ansvaret for salg af staldinventar, og glæder sig til at arbejde med dette område igen – med hjælp fra hans dygtige medarbejdere i inventarafdelingen. Der arbejdes på et fremtidigt set-up for salgsafdelingen, og håber at kunne informere om dette i nær fremtid.

Find kontaktoplysninger på medarbejdere i inventarafdelingen under “kontakt” samt på montage- og servicesiden.

 

OKTOBER 2015

Snogbækgård I/S, Christian og Lorens Lorentzen

I oktober tog familien 2 huse à 2530 kvm. i brug på Østerholm, og det første slagteresultat var et særdeles fint resultat med stor vægt, godt foderforbrug og meget fin strøelse. Vi ønsker jer tillykke med de fine resultater og ønsker jer lykke til fremover med husene og produktionen.

Husene er udstyret med Big Dutchman:

  • Varmeveksler EARNY.
  • Foderanlæg med Fluxx 330 femarmet foderskål (high/low foderindstilling).
  • Drikkeniplerne er Combi Master.
  • Fodersnegle og glasfibersiloer, med selvrensende udluftningsfiltre.
  • Indrettet med mulighed for separat hane- og hønefodring.

Tak for Åbent hus den 6. oktober.

triova-nyhed